Föremålet för bolagets verksamhet är att utveckla och äga restaurangverksamheter samt även arbeta som konsult inom tillhörande verksamhet, utveckla både koncept och menyer samt därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 871 | 8 691 | 8 927 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 773 | -725 | 22 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 774 | -725 | 3 |
Årets resultat (tkr) | 774 | -725 | 3 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 118 | 1 586 | 2 522 |
Antal anställda | 7 | 8 | 9 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 871 | 8 691 | 8 927 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 773 | -725 | 22 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 774 | -725 | 3 |
Årets resultat (tkr) | 774 | -725 | 3 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 65 | 211 | 868 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 053 | 1 374 | 1 655 |
Tillgångar (tkr) | 2 118 | 1 586 | 2 522 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 824 | 50 | 114 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 150 | 246 | 385 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 143 | 1 290 | 2 023 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 118 | 1 586 | 2 522 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 8 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 267 | 1 086 | 992 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.7% | -8.3% | 0.3% |
Soliditet | 38.9% | 3.1% | 4.5% |
Kassalikviditet | 133.3% | 63.6% | 70.0% |
Café Cuvée Stockholm AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Mt Cuvée AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Föremålet för bolagets verksamhet är att utveckla och äga restaurangverksamheter samt även arbeta som konsult inom tillhörande verksamhet, utveckla både koncept och menyer samt därmed förenlig verksamhet.